Pururin
| Subject: Interviu cu Pu-chan Fri Sep 05, 2008 12:02 pm | |
| Imi place foarte mult aceasta sectiune.Relaxati-va si ganditi-va la cele mai traznite intrebari.Am sa va raspund la toate.Astept.... | |
|
Shu
| Subject: Re: Interviu cu Pu-chan Fri Sep 05, 2008 12:08 pm | |
| Eto sa pun yo cateva intrebari? 1)Care e culoarea ta preferata? 2)Care a fost primul anime pe care l-ai vazut? 3)Citesti manga?Daca da ce manga ai citit? 4)Ce fel de muzica asculti? Eto cam atat , mai las si pentru altii. | |
|
Akimoto Rosse Admin
Posts : 360 Join date : 2008-09-02 Location : In lumea muzicii hip hop
| Subject: Re: Interviu cu Pu-chan Fri Sep 05, 2008 12:18 pm | |
| Bine iti pun eu interbari aiurite: 1)Cum ai vrea s amori? 2)Crezi in extraterestri? 3)Ai vrea sa ne invadeze? 4)Esti nebuantica? Cam atata,ja ne! | |
|
Pururin
| Subject: pentru shu Fri Sep 05, 2008 12:37 pm | |
| - Shu wrote:
- Eto sa pun yo cateva intrebari?
1)Care e culoarea ta preferata? 2)Care a fost primul anime pe care l-ai vazut? 3)Citesti manga?Daca da ce manga ai citit? 4)Ce fel de muzica asculti? Eto cam atat , mai las si pentru altii. 1.Culoarea mea pereferata nu exista.Dupa parerea mea,fiecare culoare are farmecul ei,cu cat mai colorat cu atat mai bine.In fine,imi plac:mov,negru,portocaliu,albastru,verde,rosu...si galben... 2.Primul anime pe care l-am vazut a fost sailor moon. 3.Da,citesc manga,insa numai la Naruto,caci acolo sunt curioasa ce urmeaza...animeul mi se pare mult mai bun decat manga... 4.Ascult in special muzica rock,insa nu sunt o limitata,i'm a really party girl,and i love to dance....deci...absolut orice in afara de manele... Multumesc de intrebari xD Si acum pentru Akimoto Rosse... 1.As vrea sa mor cat mai rapid,fara durere,miar placea sa fiu calcata de tren....sau poate o prabusire al unui avion... 2.Dap,cred in extraterestri... 3.SIncera,nu mi-ar pasa asa de mult,daca vor sa faca asta....asta e...oricum murim pana la urma... 4.Da,sunt nebunatica,foarte nebunatica,extrem de nebuna dupa......Viata xD xD Thank you. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Interviu cu Pu-chan | |
| |
|