Kousen-Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kousen-Rpg

Un forum rpg doar cu personaje inventate!!

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Prin gradina plina de flori

Go down 
4 posters
AuthorMessage
Shu

Shu

Prin gradina plina de flori Empty
PostSubject: Prin gradina plina de flori   Prin gradina plina de flori Icon_minitimeFri Sep 05, 2008 9:51 pm

Shu statea pe o bancuta la umbra unui cires , mancand o acadea si tinand in mana un trandafir albastru , prividu-l cu atentie.
Back to top Go down
Kiro Hmaiama

Kiro Hmaiama

PostSubject: Re: Prin gradina plina de flori   Prin gradina plina de flori Icon_minitimeSun Sep 07, 2008 3:40 pm

Kiro intra si el in gradina cu un sevalet la subrat si o punguta cu pensuli si tuburi de vopsele
Back to top Go down
Akimoto Rosse
Admin
Akimoto Rosse

PostSubject: Re: Prin gradina plina de flori   Prin gradina plina de flori Icon_minitimeMon Sep 08, 2008 9:55 am

Rosse statea langa un copac scriind niste versuri.
-Ah!!Nu,nu nu...nu e bine!Striga fata nervoasa apoi arunca cu foile in sus.
Back to top Go down
http://kousen-rpg.rpg-dynasty.com
Eiji

Eiji

PostSubject: Re: Prin gradina plina de flori   Prin gradina plina de flori Icon_minitimeMon Sep 08, 2008 10:16 am

Eiji era sus in copac pe o creanga privind in jur. "Ce zi plictisitoare..." Il zari pe Kiro. "Se pare ca vrea sa picteze...ia sa vad si eu..." Cobora de pe creanga si se apropie de el.
-Salut !
Back to top Go down
Shu

Shu

PostSubject: Re: Prin gradina plina de flori   Prin gradina plina de flori Icon_minitimeSat Sep 13, 2008 2:26 pm

"ce frumosi sunt trandafiri , mai bine nu mai ma gandesc ca m-apuca iar rimele Mad , upsi mi s-a terminat acdeau "scose alta acadea din buzunar.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Prin gradina plina de flori   Prin gradina plina de flori Icon_minitime

Back to top Go down

Prin gradina plina de flori
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» In gradina de trandafiri
» In gradina la miezul noptii
» Prin parc...
» Prin camera..[Akurumo]
» Noaptea prin cimitir